Levelek az Antiguáról

Fehér hajó

Fehér hajó

Portrék 4.

Christel, vendéglátás

2016. október 19. - Sari

A holland jogásznő (!)szintén masszív jelenség, de kedves arcának jókedvű mosolya könnyedebbé teszi. Szintén harmadik éve dolgozik itt, először vendégként járt a hajón, és nagyon megtetszett neki, jóban lett a kapitánnyal, innen a munkakapcsolat. Szerintem őt azért „tartja” Jo, mert a nagyszájú nőszemély időnkét rendesen helyre tudja őt tenni, egyfajta realitáskontrollt képviselve, ha az arroganciája túlműködik… ugyanis Christelt nem kell félteni, hivatásához méltó módon megvan az önérvényesítő képessége. Engem is nagyon kedvesen megvigasztalt a Jo-val történt affér után, megerősítve, hogy nem én vagyok a hibás...

Igenis mindennek tudja a helyét, rendjét, de azért nem vész úgy meg az állandó „tüchtigségért”, mint a főnökasszony. Sokszor hangoztatja, hogy őt nem kell kioktatni, ő is több éve itt dolgozik – biztos nem véletlenül! Saschával nagyon jóban vannak, sokszor marad Christel munkaidő után is dumálgatni, kóstolni.

Rengeteg sztorija van a kapitány fura viselkedéséről, legyen az ivászat, vagy agresszív kirohanás – szerintem igazából büszke rá, hogy ért a pasashoz, és egyrészt a bizalmába férkőzött valamelyest, másrészt tud bánni vele.

Érdekes amúgy végiggondolni, hogy a legénységben tulajdonképpen mi ketten vagyunk "legalul" - ugyanakkor nekünk van igazán "másik" életünk is a hajózáson kívül.

A bejegyzés trackback címe:

https://feherhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr7311789731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása